Livescribe

Dificultats per fer demostracions matemàtiques a distància? Mathcasting aprofita la potencialitat de Livescribe, un bolígraf intel·ligent amb càmera i micròfon, per enregistrar alhora els moviments sobre un paper específic i la locució del professor per explicar fórmules i teories matemàtiques.

El professor escriu les fórmules amb el bolígraf mentre parla, i al final s’obté un vídeo amb les explicacions que es van desenvolupant sobre el text. El text queda indexat de manera que l’estudiant pot anar al punt que més li interessa.

El vídeo es pot desar al web de Livescribe per a accedir-hi en línia, o bé es pot desar en format PDF amb vídeo animat. No calen coneixements previs per a utilitzar l’eina, més enllà dels propis de la matèria. I la gravació es pot fer a qualsevol lloc i en qualsevol moment, fins i tot sense tenir cap ordinador a l’abast.

*El bolígraf és de pagament