UOCrea i Coment@/Trànsits, dos APLICA 2013 sobre vídeos

Aquest any tenim en marxa dos nous projectes que ajudaran a promoure l’ús dels vídeos a les aules.

UOCrea

UOCrea és un entorn virtual de creació audiovisual col·laborativa que integrarà diferents eines i espais per tal de donar suport a les diferents etapes de producció de continguts àudiovisuals.

L’objectiu és que els usuaris disposin de totes les eines necessàries per a crear obres àudiovisuals de manera col·laborativa (entre d’altres, guions, plans de rodatge, materials lliures de drets, editors de vídeo col·laboratiu, espai de publicacions).

 

Trànsits/Coment@

Aquest projecte treballa en la possibilitat d’afegir comentaris als vídeos ja existents i poder navegar per ells anant directament al punt a on surt el comentari.

Altres funcions seran visualitzar informació complementària al vídeo mentres es reprodueix, com per exemple: continguts de la Viquipèdia, mapes, hastags de Twitter o qualsevol altre enllaç interessant.

El consultor/professor tindrà l’opció de activar o desactivar els comentaris a les seves aules. D’aquesta manera un vídeo es podrà visualitzar amb diverses anotacions tot donant flexibilitat a l’hora de planificar les activitats docents.

L’aplicació estarà integrada dins l’eina del Present@ i el seu principal objectiu és poder realitzat continguts multimèdia enriquits.