Afegir enquestes als vídeos per dinamitzar

Moltes vegades encara que ho pretenem trobem que fer un vídeo de llarga durada és inevitable.

Quin és el problema? normalment si és un temari una mica estens correm el risc de que l’alumne es perdi a meitat de l’explicació ja que no podem veure les seves expressions facials durant la reproducció del vídeo.

Una  bona manera d’assegurar-nos que està adquirint els coneixements necessaris durant la visualització d’un vídeo docent és incloure enquestes autoavaluatives  durant la reproducció del vídeo que ajudin a l’estudiar a assimilar aquest conceptes.

Actualment moltes eines com ara YouTube estan desenvolupant una nova funció que permeten fer aquestes enquestes. Ara per ara encara són a una fase de proves, però ja podeu tafanejar una mica si ho creieu convenient en aquest enllaç.

Des de serveis per a l’aprenentatge volem ajudar-vos a millorar aquestes qüestions i per això, dins del projecte Trànsits/Coment@ estem començant a investigar per a fer una eina pròpia que permeti inserir enquestes dins els vídeos.

A continuació us deixem una petita mostra de les nostres proves amb l’eina de “Preguntas del vídeo” de YouTube.